ATENTIE 1. Nu introduceti recipienti de plastic in cuptorul cu microunde. 2. Nu congelati apa 3. Nu puneti in microunde recipiente cu capace de plastic . Dioxina este o substanta ce provoaca cancer ,in special la sani . Este extrem de toxica pentru celulele corpului.Dioxina este eliberata din plasticul sticlelor cu apa introduse la congelator. Recent , Dr. Edward Fujimoto, manager al programului de sanatate din cadrul Castle Hospital , a vorbit ,in cadrul unei emisiuni TV,despre pericolele care pandesc sanatatea . A vorbit despre dioxina si raul pe care il poate face . Sa nu se incalzeasca mancarea la coptorul cu microunde in vase de plastic . Este vorba ,mai ales,de mancarea ce contine grasime.Profesorul a spus ca combinatia dintre grasime ,temperaturi mari si plastic elibereaza in mancare dioxina ,care ajunge ,in cele din urma ,in celulele noastre. A recomandat ,in schimb , folosirea de vase de sticla sau ceramica pentru a incalzi mancarea . Se obtin aceleasi rezultate ,dar fara dioxina . Hartia nu e daunatoare ,dar nu se stie ce mei contine ea. Profesorul a amintit ca multe fast food-uri au renuntat la recipienti din spuma poliuretanica , folosind hartia.Aparitia dioxinei a fost motivul.S-a subliniat ca acelasi efect negativ il are si acoperirea vaselor cu capace de plastic in vederea gatirii mancarii in cuptorul cu microunde . Este indicat folosirea unui servet de hartie. CELULELE CANCEROASE SE DEZVOLTA CU : a. ZAHAR Eliminad din alimentatie zaharul,se elimina ,astfel,una din cele mai importante surse de hrana a celulelor canceroase.Inlocuitorii de zahar ,indulcitorii > sintetici cum ar fi zaharina ,sau alte produse (Nutrasweet, Equal, Spoonful, etc ) ,au ca baza aspartamul( E951) ,o substanta chimica daunatoare . Un inlocuitor natural al zaharului ar fi mierea de albine si melasa ,dar in cantitati moderate . Sarea de bucatarie contine adaosuri chimice pentru a avea culoarea alba . Alternativa ar fi sarea de mare . b. LAPTELE SI PRODUSELE LACTATE Laptele favorizeaza productia de mucus in corp ,in special la nivelul tractului gastro - intestinal . Cancerul este hranit de acest mucus.Renuntand la lapte si produsele derivate ,si consumand lapte de soia neindulcit , celulele canceroase "mor" de foame . c. PH ACID Celulele canceroase "infloresc" in mediu acid . O alimentatie preponderent carnivora induce un pH acid in corp ,si ar fi mai bine sa se consume peste si pasare in cantitati mici , decat carne de vita sau porc. Carnea mai poate contine substante administrate animalelor :antibiotice ,hormoni de crestere si paraziti ,ce dauneaza,in special persoanelor cu cancer . d. O dieta bazata 80 % pe legume proaspete consumate ca atare sau sub forma de suc ,grau integral ,seminte ,nuci,si fructe schimba pH-ul corpului in alcalin. 20 % din alimentatie poate fi din alimente gatite ,inclusiv fasole boabe . Sucurile proaspete din legume asigura necesarul de enzime digestive ,usor absorbabile ,care ajung la nivel celular in 15 minute de la consumare ,si care hranesc sifavorizeaza cresterea de celule sanatoase . Este bine sa se consume sucuri proaspete de 2-3 ori pe zi .Enzimele sunt distruse la 4o grade Celsius. e. Evitati cafeaua ,ceaiul si ciocolata ce pot contine cantitati mari de cofeina . Ceaiul verde este o alternativa foarte buna ,avand si proprietati anti - canceroase .Cea mai buna bautura este APA - purificata sau filtrata pentru a fi ,astfel ,eliminate toxinele sau metalele grele . Apa distilata este acida ,deci evitati-o ! 12. Proteinele din carne sunt dificil de digerat si necesita o cantitate mare de enzime digestive .Carnea nedigerata ramane in interiorul intestinului ,intra in putrefactie ,si se creste ,astfel, cantitatea de reziduuri toxice din corp . 13. Celulele canceroase sunt acoperite de un perete gros de proteine . Renuntarea la carne sau reducerea ei in alimentatie duce la eliberarea de cantitati din ce in ce mai mari de enzime ; acestea ataca proteinele din peretele celular ,si permit, astfel , celulelor specializate sa distruga aceste celule canceroase . 14. Unele suplimente nutritive ajuta la intarirea sistemului imunitar,cum ar fi : IP6 (inozitolul sau vitamina B9 ,continut de taratele de grau,seminte ,nuci - n.tr.), Essiac (ESSIAC este o formula din plante ce a fost utilizata din anul 1922 de o sora medicala din Canada numita Rene Caisse pentru a ajuta pacienti cu afectiuni grave.Cele opt plante din reteta originala sunt :ciuline sfant, radacina de brusture, laminaria, trifoi rosu, ulm cu coaja neteda,radacina de revent turcesc, nasturel, macris marunt. ) , antioxidanti , vitamine,minerale ,etc.,toate stimuland imunitatea sa lupte si sa distruga celulele canceroase. Alte suplimente cum ar fi vitamina E produc apoptoza sau moartea programata a celulelor ,metoda naturala a corpului de a scapa de celulele bolnave ,nedorite ,si inutile . 15. Cancerul este o boala a mintii ,corpului , si spiritului .Gandirea pozitiva si o fire activa ajuta pe cel care lupta cu cancerul sa supravietuiasca . Furia , neiertarea si amaraciunea "construiesc" un mediu stresant si acid in corp . Trebuie sa invatam sa avem un spirit iubitor si iertator ,sa ne relaxam si sa ne bucuram de viata ! 16. Celulele canceroase nu se pot dezvolta in prezenta oxigenului. Facand exercitii fizice zilnice si de respiratie ,oxigenul ajunge adanc ,la nivel celular . Terapia cu oxigen este foarte importanta pentru distrugerea celulelor canceroase. |
luni, 8 martie 2010
Cum se dezvolta celulele canceroase-ATENTIE!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu